Werkwijze

Werkwijze personal training

Trainer aan huis

Wanneer u een afspraak maakt, hoeft u alleen maar thuis te zijn. Wij zorgen ervoor dat we er op de afgesproken tijd staan, met al het benodigde materiaal voor de les. Reiskosten zijn allemaal al inbegrepen, dus geen verborgen kosten!

Werkomgeving

Momenteel werken wij vanuit Tilburg en omgeving. Woont u binnen een straal van 25km van Tilburg? Dan komen wij graag bij u langs. Mocht u er net buiten wonen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Dan kijken wij wat we kunnen doen.

Soorten training

Tijdens onze lessen werkt u aan het verbranden van vet, en bouwt u tegelijkertijd aan het opbouw van spieren, en het verbeteren van uw conditie. Elke 6 weken doen we een fit-test met weging om uw progressie in kaart te brengen.

Trainen is duur

Een personal trainer is duur. Echter krijgt u hier wel erg veel voor terug. 100% focus van de trainer, een training specifiek op u gericht, en ruimte om ervaring op te doen zodat u later zelf aan de slag kunt.

Werktijden

U kunt sporten wanneer u wilt. Daar betaalt u tenslotte de premium voor. De tijden waarop u de les kunt plannen zijn maandag t/m zondag van 06:00 tot 00:00. Early birds en nachtbrakers zijn dus welkom!

Betaling

Voorlopig werken wij met contante betaling voor of na de training. Tevens kunt u bij ons ook vooruit betalen voor meerdere lessen. Als de omstandigheden het toelaten willen wij later ook Ideal of pin betalingen aanbieden.

Afspraak plannen

De eerste afspraak plannen we via de mail of telefoon. Daarna kunnen we na elke les de agenda's naast elkaar leggen om de volgende uren in te plannen. Verder werken wij inmiddels aan een manier om digitaal plannen mogelijk te maken.

Groepslessen

Uiteraard is het bij ons mogelijk om met meerdere mensen tegelijk te sporten. Wij zullen echter nooit zelf een dubbele afspraak plannen, omdat wij 1 op 1 lessen het effectiefst vinden. U betaalt namelijk voor onze volledige aandacht.