Snel vet verbranden?

  • 0
fat-burnEatHelathy

Snel vet verbranden?

Category : LS Fitness Blog

Snel vet verbranden? Superfoods voor een snellere stofwisseling

Lars Sanen - Personal Trainer TilburgLaat ik maar gelijk met de deur in huis vallen. Vet verbranden is lastig. Snel vet verbranden is bijna onmogelijk. Je zult voldoende moeten bewegen om meer calorieen te verbranden dan de hoeveelheid die je binnen krijgt, maar gelukkig zijn er een aantal superfoods waarvan je niet wist dat ze je hielpen met het verbranden van vet.

 

vet verbranden1. Hete pepers helpen je lichaam tijdens het vet verbranden. Pepers bevatten het stofje Capsaïcine wat het de ‘spice’ geeft die we allemaal herkennen. Capsaïcine verhoogt je lichaamstemperatuur van binnenuit wat bijdraagt aan het verbranden van extra calorieen. Hierdoor zit je eerder in een tekort aan calorieen waardoor je lichaam eerder overschakelt op de vet verbranding.

 

vet verbranden2. Koffie heeft genoeg nadelen, maar het heeft ook een voordeel. Het drinken van een kopje koffie verhoogt de stoffwisseling van je lichaam, en helpt je met vet verbranden. Een kopje koffie bij het ontbijt zet je lichaam dus gelijk aan om te beginnen met vet verbranden. Let wel op dat je het bij verantwoordelijke hoeveelheiden houd, en je voor normale zwarte koffie gaat. Koffie met suiker, of cappucino werkt natuurlijk niet.

 

vet verbranden3. Groene thee staat bekend als hulpmiddel voor het verbranden van vet. Groene thee bevat het stofje EGCG wat er voor zorgt dat je stofwisseling tijdelijk word verhoogt. Je lichaam is dus bezig met vet verbranden terwijl jij van je thee geniet!

 


vet verbranden4. Kaneel heeft meerdere gunstige bijwerkingen. Het verhoogt je stofwisseling, en helpt je lichaam met het stabiliseren van je bloedsuiker spiegel. Verder helpt kaneel met het verwerken van koolhydraten. Vet verbranden word met kaneel wel erg makkelijk, gezien je het in bijna elke maaltijd kunt verwerken.

 

 

vet verbranden

5. Appelazijn bevat een stofje wat het lichaam helpt met het produceren van oxidatie vetzuur enzymen. Deze enzymen helpen met afbreken en afvoeren van bestaand vet. Het gerucht is dat het zelfs zo effectief werkt dat overtollig vet niet eens de kans krijgt opgeslagen te worden in het lichaam. Mocht dit waar zijn, dan is vet verbranden niet eens meer nodig.

 


Leave a Reply