Tarieven

Tarieven personal trainer

U heeft de keuze uit verschillende pakketten. Hoe groter het pakket, hoe meer u bespaard per les.

Alle prijzen zijn inclusief voorrij- en reiskosten. Alle pakketten zijn inclusief voedingsschema op maat. Dit schema word elke maand aangepast zodat het altijd perfect aansluit bij je huidige gewicht en doelen. Prijs is onafhankelijk van de locatie, zo lang het maar maximaal 25km van Tilburg ligt.

Proefles: Personal training a 60 minuten (30,-)

 ‘het drukke baasje’ : 5 personal trainingen a 30 minuten (250,-)

 ‘het drukke baasje XL’ : 10 personal trainingen a 30 minuten (450,-)

 ‘Super pakket’: 5 personal trainingen a 60 minuten (400,-)

 ‘XXL Super pakket’: 10 personal trainingen a 60 minuten (700,-)

Mijn doel is dat U na een intensieve periode van training (10 a 20 lessen) zelf voldoende kennis heeft opgedaan, en dusdanig motivatie gevonden hebt dat u zelfstandig aan de slag kunt. Onder kennis versta ik niet alleen het juist uitvoeren van oefeningen, maar ook slim nadenken over voeding. Na de trainings pakketten kunnen we het aantal ontmoetingen terug schroeven om de kosten wat lager te houden. Met mijn meeste klanten schroeven we het terug naar 1 keer per week, of om de week. Daarnaast sporten zij dan een aantal keer zelfstandig. Tijdens deze trainingen is er tijd om voortgang te bespreken, een fittest te doen en ben ik er uiteraard voor je om mijn expertise te delen.

Ook buiten de trainingen om ben ik altijd bereikbaar voor advies of als steun. Samen gaan we op weg naar een gezondere leefstijl!