Personal Training

Personal Training in Tilburg

Meer sporten is waarschijnlijk elk jaar het meest genoemde ‘goede voornemen’. Helaas werkt het in de praktijk niet zo simpel. Wellicht ben je zelf al erg goed bezig, maar heb je nog net wat extra expertise nodig om net het laatste beetje uit de kan te halen. Beginner of gevorderde, personal training is voor iedereen.

Personal training is in een korte tijd razend populair geworden. De grootste reden hiervoor  is waarschijnlijk omdat men inziet wat een personal trainer voor je kan betekenen, en hoe het je kan helpen je persoonlijke doelen te bereiken. Personal training is erg effectief gezien de trainer helemaal met jou bezig is. De training is aangepast op je doelen, de intensiteit is afgestemd op jou niveau, en er is veel interactie. Vaak zien we ook dat er een vriendschap ontstaat tussen klant en trainer omdat je op een persoonlijk niveau met elkaar bezig bent.

Nog meer redenen nodig? Hieronder vind je een lijst met redenen waarom jij direct moet beginnen met het volgen van een personal training.

Verantwoordelijkheid: Wanneer je een afspraak hebt staan zal de trainer altijd met een grote glimlach voor je deur staan. Er is geen ontkomen meer aan. Afzeggen doe je ook niet, gezien je dan letterlijk je geld weggooit. De trainer helpt je niet alleen met het opstellen van realistische doelen, maar ook met het bereiken van deze doelen door te zorgen voor een constante factor in je leven. Een personal trainer helpt je ook met het overtreffen van je eigen verwachtingen door je te pushen wanneer je denkt dat het even niet meer gaat.

Routine: In je eentje naar de sportschool gaan doe je misschien een paar weken. Wanneer je wekelijks met je personal trainer afspreekt bouw je een routine op. Onbewust leert je lichaam dus gezonder te leven. Met de hulp van je trainer ga je op zoek naar de ideale verhouding tussen sporten en de rest van je planning.

Techniek: Natuurlijk valt er op youtube tegenwoordig vanalles te zien. Je kunt je eigen training samenstellen met wat oefeningen van internet, maar het is moeilijk om jezelf te zien bewegen. Een personal trainer is er om je te helpen met het aanleren van de juiste technieken, en het op de goede manier uitvoeren van oefeningen. Zelfs bij een onderwerp als joggen valt gigantisch veel winst te behalen met de hulp van een trainer. Loop verder dan ooit tevoren door het aanleren van de juiste techniek, en zie je zelfvertrouwen groeien.

Blessure preventie: Een personal trainer houd tijden de training rekening met jou lichaam. De oefeningen worden op niveau aangeboden, en op elk gedeelte van de uitvoering krijg je feedback en tips. Ook in de sportschool is de trainer er voor je om je te helpen met de apparaten. Het verkeerd uitvoeren van oefeningen moet niet worden onderschat, en kan uiteindelijk leiden tot blessures.

Specificiteit: Nog een voordeel van een personal training is dat er alles aan word gedaan om jou doelen te bereiken. Dit doel kan erg specifiek zijn zoals een betere conditie krijgen, of het opbouwen van spieren. Dankzij de hulp van een expert zul je zien dat er niets meer in de weg staat tussen jou en je doelen.

Efficient: Een personal training is vaak kort en krachtig. Een warming up, gas erop en een cooling down. Hierdoor is het mogelijk om al in 30 minuten een training achter de rug te hebben. Kun jij jezelf net zo hard pushen als je dit in je eentje zou moeten doen?

Resultaatgericht werken met een trainer zal ervoor zorgen dat je duidelijke doelen stelt, en deze uiteindelijk ook behaald. Het maakt niet uit of je doelstel gewichtsverlies of het verbeteren van je conditie is, een personal training zal het pad naar persoonlijk succes met u belopen. Persoonlijk werk ik als personal trainer erg hard om ervoor te zorgen dat iedereen zijn doelen weet te behalen. Ik blijf graag buiten de trainingen met je in contact om je vragen te beantwoorden, en je te helpen als je het even moeilijk hebt.

Indien je wat wilt weten kun je natuurlijk altijd >> contact << met mij opnemen.

Personal Training Tilburg quote